Abrikos-farseret kyllingerulle

En lækker kyllingeret fyldt med søde abrikoser og nøddesmag, perfekt til en festlig middag.
Ingredienser
- kyllingebryst(gerne økologiske)4 stk.
- abrikosfyld(kan være tørrede abrikoser eller abrikosmarmelade)150 g
- hakket valnødder(kan erstattes med mandler)100 g
- kanel(kan undlades hvis man ønsker en mildere smag)2 tsk.
- salt(juster efter smag)1 tsk.
- peber(kan justeres efter smag)0.5 tsk.
- olivenolie(til stegning)2 spsk.
- kyllingebouillon(kan være hjemmelavet eller fra terning)200 ml
- frisk timian(kan erstattes med tørret timian)1 stk.
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader C.
5 min180ovnen er varm - 2
Skær en lomme i hvert kyllingebryst og fyld dem med abrikosfyld og hakkede valnødder.
10 min - 3
Krydr kyllingebrysterne med kanel, salt og peber.
5 min - 4
Opvarm olivenolien i en pande over medium varme. Steg kyllingebrysterne i 5 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune.
10 minmediumkyllingebrysterne er gyldne - 5
Placer de stegte bryst i et ovnfast fad og hæld kyllingebouillon over.
5 min - 6
Dæk fadet med folie og bag i ovnen i 25-30 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.
30 min180kyllingen er saftig og ikke rød indeni - 7
Lad kyllingen hvile i 5 minutter før servering. Pynt med frisk timian.
5 min
Tags
Kommentarer
Abrikos-farseret kyllingerulle var perfekt til picnic i parken!
Jeg kunne virkelig smage abrikosen i retten - en lækker kombination!
Denne ret var ideel til en travl hverdag - nem at have med i madpakken.