spisekunst.dk

Avocado-fritter i ostemælk

snackvegetariskfriturestegning
Avocado-fritter i ostemælk

Lækre og sprøde avocado-fritter dyppet i en smagfuld dej med ostemælk, perfekte som snack eller forret.

Tid25 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • avocadoer(modne og faste)
    2 stk
  • ostemælk(kan erstattes med græsk yoghurt)
    200 ml
  • mel(hvedemel)
    100 g
  • revet parmesan(kan erstattes med anden hård ost)
    50 g
  • salt(kan justeres efter smag)
    1 tsk
  • peber(friskkværnet)
    1 tsk
  • vegetabilsk olie(til friturestegning)
    200 ml

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skær avocadoerne i både og fjern stenen. Læg dem til side.

    5 min
  2. 2

    I en skål, bland ostemælk, mel, parmesan, salt og peber til en glat dej.

    5 min
  3. 3

    Varm olien op i en dyb pande til 180 grader Celsius.

    10 min
    180
    olie skal boble ved berøring af dej
  4. 4

    Dyp avocado-bollerne i dejen og læg dem forsigtigt i den varme olie.

    1 min
  5. 5

    Steg avocado-fritter i 3-4 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

    4 min
    180
    de skal være let gyldne og sprøde at røre ved
  6. 6

    Tag avocado-fritterne op af olien og lad dem dryppe af på et papirhåndklæde.

    2 min
  7. 7

    Server straks med en dip efter eget valg. - serveringsklar og varm

Tags

snackvegetariskfriturestegning

Kommentarer

Mette

Disse avocado-fritter er perfekte til en hyggelig brunch

★★★★★
Lars

Jeg kunne virkelig smage den cremede ostemælk

★★★★
Louise

Avocado-fritterne var en skøn snack til picnic i parken

★★★★