Bagte krydder-grøntsagschips
snacksundmadlavningbagte chips

Sunde og sprøde bagte chips lavet af friske grøntsager som søde kartofler, gulerødder og zucchini, krydret med lækre krydderier.
Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- søde kartofler(vælg friske og faste kartofler)2 stk
- gulerod(frisk og sprød)1 stk
- zucchini(vælg en fast zucchini)1 stk
- olivenolie(kan erstattes med kokosolie)2 spiseskefulde
- salt(juster efter smag)1 teske
- paprika(kan tilsættes for ekstra smag)1 teske
- hvidløgspulver(for en ekstra smagsdimension)1 teske
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen skal være varm - 2
Skræl og skær de søde kartofler, guleroden og zucchinien i meget tynde skiver.
10 min - 3
Læg grøntsagskiverne i en skål og tilsæt olivenolie, salt, paprika og hvidløgspulver. Bland godt, så alle skiver er dækket.
5 min - 4
Fordel grøntsagerne på en bageplade beklædt med bagepapir i et enkelt lag.
5 min - 5
Bag chipsene i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil de er sprøde. Vend dem halvvejs for jævn bagning.
20 min200chipsene skal være sprøde og let gyldne - 6
Tag chipsene ud af ovnen og lad dem køle af i et par minutter før servering.
5 min
Tags
snacksundmadlavningbagte chips
Kommentarer
Lone
Disse chips var perfekte til filmhygge!
★★★★★
Nadia
Jeg tilføjede lidt ekstra paprika for ekstra smag.
★★★★★
Morten
Disse chips var et hit til picnic i parken!
★★★★★