Chili-lime popcorn

Sprøde popcorn med en krydret chili-lime smag, perfekte som snack til filmaftenen.
Ingredienser
- popcornkerner(friske kerner er bedst for sprødhed)100 g
- vegetabilsk olie(kan være rapsolie eller kokosolie)2 spiseskefulde
- chilipulver(juster mængden efter ønsket styrke)1 teaspoon
- limejuice(friskpresset limejuice anbefales)1 teaspoon
- salt(kan justeres efter smag)1 teaspoon
Fremgangsmåde
- 1
Varm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt et par popcornkerner og dæk gryden.
3 minmedium varmeNår kernerne popper, er olien klar - 2
Når de første kerner er poppet, tilsæt resten af popcornkernerne og dæk gryden. Ryst gryden forsigtigt for at sikre, at alle kerner bliver dækket af olie.
5 minmedium varmePop lyden bliver hæs og langsommere - 3
Fjern gryden fra varmen, når lyden af popping er faldet til et par sekunder mellem hver pop. Lad gryden stå i et minut for at lade de sidste kerner poppe.
1 miningen varmeIngen poppinglyde længere - 4
Hæld popcornene i en stor skål. Tilsæt limejuice, chilipulver og salt, og rør godt rundt, så alle popcorn er dækket.
2 miningen varmePopcornene skal være jævnt dækket
Tags
Kommentarer
Chili-lime popcorn er perfekt til en hyggeaften med veninderne!
Jeg elsker den sprøde konsistens af popcorn kombineret med den pikante chili og syrlige lime!
Disse popcorn er ideelle til at tage med på stranden og nyde under solen!