Chili-lime rejer med koriander

En lækker og krydret ret med rejer, der marineres i en frisk lime- og chilisaus, derefter stegt og serveret med frisk koriander.
Ingredienser
- rejer(friske eller optøede)500 g
- lime(saften fra)2 stk.
- chili flager(juster efter smag)2 tsk.
- hvidløg(finthakket)3 fed
- olivenolie(koldpresset for bedste smag)50 ml
- frisk koriander(hakket)1 bunt
- salt(juster efter smag)1 tsk.
- peber(sort)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Forbered rejerne ved at skylle dem under koldt vand og tørre dem grundigt med et køkkenrulle.
5 min - 2
I en skål, bland limejuice, chili flager, hvidløg, olivenolie, salt og peber.
5 min - 3
Tilsæt de forberedte rejer til marinaden og lad dem marinere i 15 minutter ved stuetemperatur.
15 min - 4
Varm en pande over medium høj varme. Når panden er varm, tilsæt de marinerede rejer.
2 minmedium højrejerne skal begynde at blive lyserøde og lige så let stegte - 5
Steg rejerne i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte og let gyldne.
6 min - 6
Tag panden af varmen og tilsæt den hakkede koriander. Rør rundt for at blande.
1 min - 7
Server straks med limebåde og eventuelt et drys ekstra koriander.
Tags
Kommentarer
De friske korianderblade gav lige det ekstra pift!
Chili-lime kombinationen passede perfekt til grillfesten
Disse rejer var perfekte til picnic i parken