Chilitomater på kyllingespyd

Lækre kyllingespyd med chilitomater, der grilles til perfektion. En fyldig og smagfuld ret, der er perfekt til sommerens grillfester.
Ingredienser
- kyllingebrystfilet(skåret i tern)500 g
- chilitomater(friske eller dåse)200 g
- olivenolie(til marineringsformål)2 spsk
- paprika(kan være røget for ekstra smag)2 tsp
- salt(juster efter smag)1 tsp
- peber(nykværnet for bedste smag)1 tsp
- limette(saften presses over retten)1 stk
- spyd(træ- eller metalspyd)4 stk
Fremgangsmåde
- 1
Skær kyllingebrystfileterne i tern og læg dem i en skål.
5 min - 2
Tilsæt olivenolie, paprika, salt og peber til kyllingen og bland godt.
5 min - 3
Lad kyllingen marinere i 30 minutter for at få smagen trukket ind.
30 min - 4
Forbered spyddene ved at træde kyllingeternene på dem, skift med chilitomater.
10 min - 5
Forvarm grillen til medium-høj varme
- 6
Grill kyllingespyddene i ca. 10-12 minutter, vend dem regelmæssigt, indtil de er gennemstegte.
12 min200-220Kyllingen skal være gyldenbrun og saftig, tomaterne skal være bløde. - 7
Tag spyddene af grillen, og pres saften fra limetten over dem inden servering.
2 min
Tags
Kommentarer
Chilitomaterne gav lige det ekstra pift til kyllingen!
Disse kyllingespyd med chilitomater var perfekte til grillfesten!
Mine børn elskede chilitomaterne på kyllingespyddene - perfekte til børnefødselsdagen!