Chipotle-kylling med abrikos

En lækker ret med saftig kylling marineret i chipotle sauce og søde abrikoser, perfekt til en middag.
Ingredienser
- kyllingebryst(frisk og uden skind)500 g
- chipotle i adobo sauce(kan justeres efter smag)2 spsk
- abrikos(frisk eller tørret)200 g
- honning(kan erstattes med agavesirup)2 spsk
- olivenolie(til stegning)1 spsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
- citronsaft(friskpresset)1 tsk
- forårsløg(hakket til pynt)2 stk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen skal være varm og klar - 2
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og læg dem i en skål.
5 min - 3
Tilsæt chipotle i adobo sauce, honning, olivenolie, salt, peber og citronsaft til skålen. Bland godt.
5 min - 4
Læg de marinerede kyllingestykker på en bageplade dækket med bagepapir.
5 min - 5
Bag kyllingen i ovnen i 20 minutter, indtil den er gennemstegt og saftig.
20 min200kyllingen skal have en gyldenbrun farve og juice skal være klar - 6
Tilsæt de hakkede abrikoser i de sidste 5 minutter af bagetiden, så de varmes op.
5 min - 7
Tag kyllingen ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter, før den serveres.
5 min - 8
Server kyllingen pyntet med hakkede forårsløg.
2 min
Tags
Kommentarer
Den søde abrikos passer perfekt til den krydrede kylling
Chipotle-kylling med abrikos er en frisk og lækker kombination
Denne ret er ideel til en sommerpicnic i parken