Fennikelbrownie med pistaciedrys

En lækker og unik brownie lavet med fennikelfrø for en spændende smagsoplevelse, toppet med sprøde pistacienødder.
Ingredienser
- mørk chokolade(minimum 70% kakao)150 g
- smør(usaltet)100 g
- sukker(kan justeres efter smag)200 g
- æg(store)3 stk
- hvedemel(kan erstattes med mandelmel for glutenfri variant)100 g
- fennikelfrø(knuste)1 tsk
- pistacienødder(groft hakkede)50 g
- salt(enhver type)1 nips
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius
- 2
Smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad eller i mikroovn, indtil det er glat.
10 minvandet skal simresmooth og ensartet blanding - 3
Pisk sukker og æg sammen i en stor skål, indtil blandingen er lys og luftig.
5 min - 4
Tilsæt den smeltede chokoladeblanding til æggeblandingen og rør godt.
2 min - 5
Sigt hvedemelet, knuste fennikelfrø og salt i blandingen, og fold forsigtigt indtil lige netop blandet.
3 min - 6
Hæld dejen i en smurt bageform
- 7
Bag i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil en tandstik kommer ud med fugtige krummer.
30 min180 graderkanter er faste, midten er stadig lidt blød - 8
Lad brownien køle af i formen i ca. 15 minutter, før den skæres i stykker.
15 min
Tags
Kommentarer
Den søde smag af fennikel passer perfekt til den chokoladeagtige brownie
Pistacierne giver en dejlig crunch til den bløde brownie
Disse brownies er ideelle til en hyggelig dessert med vennerne