Forårsruller med oksekød

Lækre og sprøde forårsruller fyldt med hakket oksekød og friske grøntsager. Perfekte som snack eller forret.
Ingredienser
- oksekød(hakket oksekød)200 g
- gulerod(revet)1 stk
- kål(finthakket hvidkål)50 g
- forårsløg(finthakket)1 stk
- riskager(til indpakning af fyldet)2 stk
- sojasauce(kan være lys eller mørk)2 spsk
- ingefær(revet)1 tsk
- hvidløg(revet eller finthakket)1 fed
- sesamolie(kan udelades)1 tsk
- olie(til friturestegning)1 l
Fremgangsmåde
- 1
Opvarm en pande over medium varme og tilsæt lidt olie. Tilsæt hakket oksekød og steg det, indtil det er brunet.
5 minmedium varmeOksekødet skal være helt brunet og ikke længere være rosa. - 2
Tilsæt revet gulerod, finthakket kål, forårsløg, ingefær, hvidløg, sojasauce og sesamolie til panden. Steg blandingen i yderligere 5 minutter.
5 minmedium varmeGrøntsagerne skal være møre og farverne tydelige. - 3
Tag fyldet af varmen og lad det køle af i et par minutter.
2 minstuetemperaturFyldet skal være håndterbart. - 4
Placer en riskager på en ren overflade. Læg en skefuld af fyldet i midten og fold siderne ind over fyldet. Rul forsigtigt riskagen op.
5 minstuetemperaturRiskagen skal være tæt pakket uden at sprække. - 5
Opvarm olie i en dyb pande til 180 grader. Steg forårsrullerne i små portioner, indtil de er gyldne og sprøde, ca. 3-4 minutter.
4 min180 graderForårsrullerne skal være gyldne og sprøde. - 6
Tag de færdige forårsruller op af olien og lad dem dryppe af på køkkenpapir.
1 minstuetemperaturOlien skal dryppe af, og forårsrullerne skal være knasende.
Tags
Kommentarer
Forårsruller med oksekød er perfekte til en hyggelig aften med venner og en god flaske vin.
Jeg synes der manglede lidt mere fyld i mine forårsruller med oksekød.
Disse forårsruller med oksekød er perfekte til madpakken - lækre og nemme at have med på farten.