Baguette Rapide

En hurtig og nem opskrift på baguetter, der kan laves på under 2 timer. Perfekte til sandwiches eller som tilbehør til supper.
Ingredienser
- hvedemel(tipo 00 for bedre tekstur)500 g
- salt(brug havsalt for bedre smag)10 g
- tørgær(kan erstattes med 25g frisk gær)7 g
- lunkent vand(ca. 37 grader Celsius)350 ml
- olivenolie(ekstra jomfru for bedre smag)1 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Bland hvedemel, salt og tørgær i en stor skål.
5 min - 2
Tilsæt lunkent vand og olivenolie til de tørre ingredienser.
5 min - 3
Ælt dejen på en meldrysset overflade i ca. 10 minutter, indtil den er glat og elastisk.
10 min - 4
Læg dejen tilbage i skålen, dæk den til og lad den hæve i 1 time på et varmt sted, indtil den er fordoblet i størrelse.
60 min - 5
Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
10 min220ovnen skal være varm - 6
Del dejen i 2-3 lige store portioner og form dem til baguetter.
5 min - 7
Læg baguetterne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i yderligere 30 minutter.
30 min - 8
Snit toppen af baguetterne med en skarp kniv og bag dem i ovnen i 20-25 minutter, indtil de er gyldne.
25 min220baguetterne skal være gyldne og give en hul lyd når der bankes på bunden
Tags
Kommentarer
Baguette Rapide var perfekt til picnic i parken med sine friske grøntsager og kyllingefilet
Jeg kunne godt lide kombinationen af sprød bacon og cremet avocado på Baguette Rapide
Denne baguette var en lækker og hurtig løsning til frokosten med sin lette og luftige dej