Tartine au Chèvre

Tartine au Chèvre er en lækker fransk inspireret toast med cremet gedeost, honning og nødder, perfekt til en let frokost eller som forret.
Ingredienser
- frisk gedeost(kan være krydret eller naturel)200 g
- bageristede surdejsbrød(gerne tykke skiver)4 skiver
- honning(kan være flydende eller fast)100 g
- valnødder(groft hakkede)50 g
- frisk timian(eller ½ tsk tørret)1 tsk
- frisk citron(saften fra)1 stk
- salat(fx rucola eller babyspinat) (til pynt)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen er varm - 2
Placer skiverne af surdejsbrød på en bageplade og bag dem i ovnen i 8-10 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
10 min180brødet er let gyldent og sprødt - 3
Tag brødet ud af ovnen og lad det køle af i et par minutter.
2 minstuetemperaturbrødet skal være håndterbart - 4
Fordel den friske gedeost jævnt over hver skive brød.
5 min - 5
Dryp honning over gedeosten, og drys de hakkede valnødder og timian ovenpå.
3 min - 6
Press citronens saft over hver tartine for at give en frisk smag.
2 min - 7
Anret tartinerne på et serveringsfad og pynt med friske salatblade.
3 min
Tags
Kommentarer
Denne ret er perfekt til en let frokost med veninderne
Jeg elsker den kombination af sprødt brød og cremet gedechèvre
Tartine au Chèvre er ideel til en picnic i det grønne