Tomates Provençales
vegetariskglutenfrimejerifri

Tomates Provençales er en klassisk fransk opskrift, hvor tomater fyldes med en blanding af hvidløg, urter og olivenolie, og derefter bages til perfektion. Disse tomater er fantastiske som en side til næsten enhver hovedret.
Tid32 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- modne tomater(økologisk)4 stk
- hvidløg(frisk)2 fed
- olivenolie(ekstra jomfru)2 spsk
- frisk hakket persille2 spsk
- tørret oregano1 tsk
- salt1 tsk
- friskkværnet sort peber0.5 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader C.
- 2
Skær tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med skæresiden opad.
2 min - 3
Hak hvidløgene fint og drys dem over tomaterne.
3 min - 4
Bland olivenolie, persille, oregano, salt og peber sammen i en skål. Fordel blandingen over tomaterne.
2 min - 5
Bag tomaterne i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller indtil de er bløde og let brunede.
Tags
vegetariskglutenfrimejerifri
Kommentarer
Lise
Disse Tomates Provençales var fyldt med lækre krydderier!
★★★★★
Morten
Perfekt tilbehør til en grillfest med vennerne!
★★★★★
Emma
Fantastisk måde at få børnene til at spise flere grøntsager på.
★★★★★