spisekunst.dk

Biscuit Rose de Reims

dessertkiksfranskchampagne
Biscuit Rose de Reims

Biscuit Rose de Reims er en traditionel fransk kiks, der er kendt for sin karakteristiske lyserøde farve. Kiksen er sprød og har en sød, let vaniljesmag. Den serveres ofte dyppet i champagne eller dessertvin.

Tid30 min
Portioner10
Sværhedsgradmellem

Ingredienser

  • æggehvider
    6 stk
  • fint sukker
    250 g
  • vaniljesukker
    30 g
  • Hvedemel
    200 g
  • maizena
    60 g
  • rødbedesaft(for farve)
    5 g
  • salt
    1 tsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forvarm ovnen til 200 grader celsius.

  2. 2

    Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og vaniljesukker lidt ad gangen under fortsat piskning.

    10 min
  3. 3

    Bland hvedemel, maizena og salt i en separat skål. Vend det forsigtigt i æggemassen.

    5 min
  4. 4

    Tilsæt rødbedesaft for at give dejen en lyserød farve.

    2 min
  5. 5

    Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt dejen ud i lange baner på en bageplade beklædt med bagepapir.

    10 min
  6. 6

    Bag kiksene i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de er let gyldne.

Tags

dessertkiksfranskchampagne

Kommentarer

Maria

Jeg elsker at dyppe Biscuit Rose de Reims i champagne!

★★★★★
Hans

Disse kiks er perfekte til en picnic i parken med lidt ost og druer

★★★★
Ida

Biscuit Rose de Reims med en kop varm te er ren hygge!

★★★★★