Tartelettes Framboise

Tartelettes Framboise er lækre små tærter fyldt med hindbær og toppet med flødeskum. Perfekte som en let dessert.
Ingredienser
- hvedemel(gerne sigtet)250 g
- smør(kold og skåret i tern)125 g
- flormelis(til dejen)70 g
- æg(størrelse M)1 stk
- friske hindbær(kan erstattes med frosne)200 g
- tøes op)skal
- sukker(kan justeres efter smag)100 g
- maizena(til at tykne hindbærsaucen)2 spsk
- vaniljesukker(kan erstattes med vaniljeekstrakt)1 tsk
- piskefløde(til flødeskum)200 ml
Fremgangsmåde
- 1
Bland hvedemelet, smørret og flormelis i en skål, indtil det ligner groft sand.
5 min - 2
Tilsæt ægget og ælt dejen hurtigt sammen til en kugle. Læg den i plastfolie og chill i køleskabet i 30 minutter.
30 min - 3
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius
- 4
Rul dejen ud på et meldrysset bord og skær den ud til cirkler, som passer til dine tarteletforme.
10 min - 5
Læg dejcirklene i tarteletformene og prik bunden med en gaffel. Forbag dem i ovnen i 10-12 minutter, indtil de er let gyldne.
12 min180bundene skal være let gyldne - 6
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
10 min - 7
Kog hindbærene, sukkeret, maizena og vaniljesukkeret i en gryde over middel varme, indtil det tykner.
5 min - 8
Fyld de afkølede tarteletter med hindbærblandingen.
5 min - 9
Pisk fløden til bløde toppe og pynt tarteletterne med flødeskum.
5 min
Tags
Kommentarer
Disse tarteletter var perfekte til picnic i parken med vennerne!
Jeg elsker kombinationen af friske hindbær og sød vaniljecreme i disse tarteletter.
Disse tarteletter var perfekte til dessert efter en let sommermiddag.