Grape-marineret rejecocktail
rejercocktailforretsommersund

En lækker og forfriskende reje-cocktail marineret med grape og avocado, perfekt til forret eller som let frokostret.
Tid29 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- rejer(friske eller optøede)300 g
- grape(skåret i tern)150 g
- eller pink)rød
- avocado(moden)1 stk
- tern)i
- olivenolie(ekstra jomfru)2 spsk
- citronjuice(friskpresset)1 spsk
- honning(kan undlades)1 tsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(nykværnet)1 tsk
- forårsløg(finthakket)2 stk
- frisk persille(hakket til pynt)1 dl
Fremgangsmåde
- 1
Kog rejerne i en gryde med letsaltet vand i 3-4 minutter, indtil de er lyserøde.
4 min100°CRejerne skifter farve fra grå til lyserød. - 2
Dræn rejerne og lad dem køle af i et par minutter.
5 min - 3
I en skål, bland olivenolie, citronjuice, honning, salt og peber.
2 min - 4
Tilsæt de kolde rejer, grape, avocado og forårsløg til dressingen, og vend forsigtigt.
3 min - 5
Lad retten trække i køleskabet i 15 minutter inden servering.
15 minkøleskabRetten skal være kold og smagene velintegrerede. - 6
Server rejecocktailen i glas og pynt med hakket persille.
2 min
Tags
rejercocktailforretsommersund
Kommentarer
Mette
Den friske dild gav en dejlig smag...
★★★★★
Anders
Perfekt til en let sommermiddag...
★★★★★
Lise
Rejerne var helt friske og saftige...
★★★★★