Ingefærbagt hokkaido

Denne opskrift på ingefærbagt hokkaido græskar er en lækker og sund ret, perfekt som tilbehør eller hovedret. Græskarret bages med ingefær og honning, hvilket giver en fantastisk smagskombination.
Ingredienser
- hokkaido græskar(vaskes grundigt)1 stk
- olivenolie(kan erstattes med rapsolie)2 spsk
- salt(justeres efter smag)1 tsk
- friskkværnet sort peber(kan udelades)1 tsk
- frisk ingefær(revet)2 spsk
- honning(kan erstattes med ahornsirup)1 spsk
- cayennepeber(valgfrit for ekstra varme)1 tsk
- citron(saften presses)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200duften af varm luft i køkkenet - 2
Skær hokkaido græskarret i halve og fjern kernerne.
10 min - 3
Skær hver halvdel af græskarret i skiver.
5 min - 4
Læg græskarskiverne på en bageplade og dryp med olivenolie.
2 min - 5
Drys salt, peber, ingefær, honning og cayennepeber over græskarret.
3 min - 6
Bag græskarret i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller indtil de er møre.
30 min200græskarret skal være let gyldent og kan nemt gennembrydes med en gaffel - 7
Tag græskarret ud af ovnen og dryp citronsaft over før servering.
2 min
Tags
Kommentarer
Denne ret er perfekt til efteråret med den søde hokkaido og spicy ingefær!
Ingefæren gav en dejlig varme til retten - jeg kunne godt have spist det hele selv!
Det var en lækker og sund ret til madpakken, jeg vil helt sikkert lave det igen.