Karse-kylling i granatsauce

En lækker ret med saftige kyllingebrystfileter, der steges til perfektion og serveres med en sød og syrlig granatsauce, pyntet med frisk karse.
Ingredienser
- kyllingebrystfileter(gerne økologiske)4 stk.
- granatæblejuice(friskpresset hvis muligt)2 dl
- karsen(frisk)1 dl
- honning(kan justeres efter smag)1 tsk.
- hvidløg(finthakket)2 stk.
- olivenolie(til stegning)1 tsk.
- salt(efter smag)1 tsk.
- peber(efter smag)1 tsk.
- cayennepeber(kan udelades)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm en pande over medium varme og tilsæt olivenolie.
2 minmediumolie begynder at glinse - 2
Tilsæt hvidløg og svits i ca. 1 minut, indtil det dufter.
1 minmediumduft af hvidløg spreder sig - 3
Læg kyllingebrystfileterne på panden, krydr med salt, peber og cayennepeber.
1 minmediumkyllingen begynder at stege - 4
Steg kyllingen i ca. 6-7 minutter på hver side, indtil den er gylden og gennemstegt.
14 minmediumkyllingen er gylden og saften er klar - 5
Tilsæt granatæblejuice og honning til panden, lad det simre i ca. 5 minutter, indtil saucen tykner.
5 minmediumsaucen bobler og tykner - 6
Tag panden af varmen og rør karsen i saucen lige før servering.
1 minikke relevantkarsen skal være frisk og grøn
Tags
Kommentarer
Karse-kylling i granatsauce er perfekt til en hyggelig middag med vennerne!
Jeg synes granatsaucen gav retten en frisk og syrlig smag, som jeg elskede.
Kyllingen var saftig og mør, og karsen gav et lækkert bid til retten.