spisekunst.dk

Karse-kylling i granatsauce

kyllinggranatæblekarsesundhovedret
Karse-kylling i granatsauce

En lækker ret med saftige kyllingebrystfileter, der steges til perfektion og serveres med en sød og syrlig granatsauce, pyntet med frisk karse.

Tid35 min
Portioner4
Sværhedsgradmellem

Ingredienser

  • kyllingebrystfileter(gerne økologiske)
    4 stk.
  • granatæblejuice(friskpresset hvis muligt)
    2 dl
  • karsen(frisk)
    1 dl
  • honning(kan justeres efter smag)
    1 tsk.
  • hvidløg(finthakket)
    2 stk.
  • olivenolie(til stegning)
    1 tsk.
  • salt(efter smag)
    1 tsk.
  • peber(efter smag)
    1 tsk.
  • cayennepeber(kan udelades)
    1 tsk.

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forvarm en pande over medium varme og tilsæt olivenolie.

    2 min
    medium
    olie begynder at glinse
  2. 2

    Tilsæt hvidløg og svits i ca. 1 minut, indtil det dufter.

    1 min
    medium
    duft af hvidløg spreder sig
  3. 3

    Læg kyllingebrystfileterne på panden, krydr med salt, peber og cayennepeber.

    1 min
    medium
    kyllingen begynder at stege
  4. 4

    Steg kyllingen i ca. 6-7 minutter på hver side, indtil den er gylden og gennemstegt.

    14 min
    medium
    kyllingen er gylden og saften er klar
  5. 5

    Tilsæt granatæblejuice og honning til panden, lad det simre i ca. 5 minutter, indtil saucen tykner.

    5 min
    medium
    saucen bobler og tykner
  6. 6

    Tag panden af varmen og rør karsen i saucen lige før servering.

    1 min
    ikke relevant
    karsen skal være frisk og grøn

Tags

kyllinggranatæblekarsesundhovedret

Kommentarer

Mette

Karse-kylling i granatsauce er perfekt til en hyggelig middag med vennerne!

★★★★★
Lars

Jeg synes granatsaucen gav retten en frisk og syrlig smag, som jeg elskede.

★★★★
Camilla

Kyllingen var saftig og mør, og karsen gav et lækkert bid til retten.

★★★★★