Klassisk hønsesalat

Klassisk hønsesalat lavet med kogt hønsekød, mayonnaise, fløde, friske æbler, gulerødder og valnødder. En lækker og cremet ret, perfekt som pålæg eller til frokost.
Ingredienser
- kogt hønsekød(revet eller skåret i små tern)300 g
- mayonnaise(kan være hjemmelavet eller købe)100 g
- fløde(for en cremet konsistens)50 g
- æble(skåret i små tern)1 stk
- sødt æble)et
- gulerod(revet)100 g
- valnødder(groft hakkede)50 g
- citronsaft(friskpresset for bedre smag)1 tsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)0.5 tsk
- forårsløg(finthakket til pynt)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered alle ingredienserne ved at skære hønsekødet, æblet og guleroden i små tern.
10 min - 2
I en stor skål, kombiner kogt hønsekød, mayonnaise, fløde, æble, gulerod og valnødder. Rør godt rundt.
5 min - 3
Tilsæt citronsaft, salt og peber. Smag til og juster krydderierne efter behov.
2 min - 4
Dæk skålen med plastfolie og lad hønsesalaten hvile i køleskabet i mindst 30 minutter, så smagene kan udvikle sig.
30 minkøleskabSalaten skal være kold og smagene integreret. - 5
Server hønsesalaten på et fad og pynt med finthakket forårsløg.
5 min
Tags
Kommentarer
Den klassiske hønsesalat med sprøde baconstykker var himmelsk!
Perfekt til en picnic i parken med vennerne!
Jeg foretrækker min hønsesalat med druer og valnødder for ekstra sødme og crunch