Kokos-blomkålspandekager

Disse kokos-blomkålspandekager er en lækker og sund snack eller tilbehør. De er nemme at lave og fulde af smag, perfekte til både børn og voksne.
Ingredienser
- blomkål(frisk og økologisk anbefales)200 g
- kokosmel(kan erstattes med havremel for en glutenfri version)100 g
- æg(store æg)2 stk
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- peber(sort peber er bedst)1 tsk
- olivenolie(til stegning)2 spsk
- baking powder(kan udelades)1 tsk
- en lethed)giver
Fremgangsmåde
- 1
Kog blomkålen i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 minutter, indtil den er mør.
10 minkogeblomkålen skal være blød og let kunne moses - 2
Dræn blomkålen og lad den køle af. Mos den derefter med en gaffel eller i en foodprocessor, indtil den er glat.
5 minstuetemperaturblomkålen skal være jævn uden klumper - 3
I en skål, kombineret moset blomkål, kokosmel, æg, salt, peber og bagepulver. Rør godt indtil en ensartet dej dannes.
5 minstuetemperaturdejen skal være klæbrig men formbar - 4
Varm olivenolien i en pande over medium varme.
2 minmedium varmeolien skal være varm men ikke ryge - 5
Hæld en skefuld af dejen på panden og form den til en pandekage. Steg i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
8 minmedium varmepandekagerne skal have en gyldenbrun farve og være sprøde - 6
Gentag med resten af dejen, og server pandekagerne varme med dit valg af dip eller sauce.
10 minstuetemperaturserveres varme og sprøde
Tags
Kommentarer
Disse pandekager er så luftige og lækre med kokosmel i
De var perfekte til brunch med vennerne
Mine børn elskede dem som en sund snack