Lakserillette
snackpålæglaksforret

Lakserillette er en lækker og cremet smørbar delikatesse lavet med røget laks, flødeost og friske krydderier. Perfekt som pålæg på brød eller som en del af en tapas-anretning.
Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- røget laks(vælg en god kvalitet)300 g
- en fiskehandler)fra
- flødeost(naturell eller krydret efter smag)150 g
- citronsaft(friskpresset for bedst smag)1 stk
- dild(frisk eller tørret)1 tsk
- forårsløg(finthakket)1 stk
- salt(juster efter smag)0.5 tsk
- peber(friskkværnet for bedst smag)0.25 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Skær den røgede laks i små tern.
5 min - 2
I en skål, bland flødeosten sammen med citronsaft, dild, salt og peber.
5 min - 3
Tilsæt den hakkede laks og forårsløg til flødeoste-blandingen og rør forsigtigt.
5 min - 4
Lad lakserilletten stå i køleskabet i minimum 30 minutter for at smagene kan udvikles.
30 minkøleskabblandingen skal være kold og smagene samlede
Tags
snackpålæglaksforret
Kommentarer
Mette
Lakserilletten var perfekt til picnic i parken!
★★★★★
Anders
Den cremede lakserillette med frisk dild var en lækker aftenmad!
★★★★★
Ida
Lakserilletten var en skøn andenret til middagsselskabet.
★★★★★