Let Lakserulle til fest

En lækker og let opskrift på lakserulle, perfekt til festlige anledninger. Disse ruller er lette at lave og fyldt med smagfulde ingredienser.
Ingredienser
- røget laks(kan varieres med anden fisk)200 g
- philadelphiaost(kan være naturell eller med krydderurter)150 g
- citronsaft(friskpresset for bedst smag)1 stk
- dild(friskhakket)1 tsk
- tortillawraps(kan også være fuldkorn)4 stk
- salat(fx rucola eller blandet salat)50 g
- agurk(skåret i tynde skiver)100 g
- peberfrugt(skåret i tynde strimler)50 g
Fremgangsmåde
- 1
I en skål blandes philadelphiaost, citronsaft og dild indtil det er ensartet.
5 min - 2
Læg en tortillawrap på en ren overflade og smør et jævnt lag af osteblandingen over hele wrapen.
2 min - 3
Læg et lag af røget laks ovenpå osteblandingen, efterfulgt af salat, agurk og peberfrugt.
3 min - 4
Rul tortillawrapen stramt sammen fra den ene ende til den anden.
2 min - 5
Skær den rullede wrap i skiver på ca. 2-3 cm.
5 min - 6
Anret skiverne på et fad og server straks eller opbevar køligt indtil servering. - retterne skal se friske og indbydende ud
Tags
Kommentarer
Den lette lakserulle var perfekt til madpakken!
Jeg ville have foretrukket lidt mere dild i lakserullen.
Den lette lakserulle var en stor succes til festen!