Mac 'n' Cheese

En klassisk og cremet mac 'n' cheese opskrift, perfekt til hele familien. Denne ret er fyldt med smagfuld cheddar og parmesan, og har en dejlig sprød topping.
Ingredienser
- makaroni(vælg små makaroni eller skruer)250 g
- smør(usaltet smør til en mildere smag)50 g
- hvedemel(kan erstattes med glutenfrit mel)50 g
- mælk(brug fuldfed mælk for rigere smag)600 ml
- cheddarost(revet)200 g
- god kvalitet)en
- parmesanost(revet)100 g
- smag)ekstra
- sennep(kan være dijon eller almindelig)1 tsk
- salt(juster efter smag)1 tsk
- peber(friskkværnet for bedste smag)0.5 tsk
- breadcrumbs(til topping)50 g
- pangasius eller almindelige brødkrummer)være
Fremgangsmåde
- 1
Kog makaroni i en stor gryde med rigeligt saltet vand, indtil de er al dente.
8 min - 2
Dræn makaroni og sæt dem til side.
2 min - 3
Smelt smørret i en stor gryde over medium varme.
2 minmediumsmørret skal boble, men ikke brune - 4
Tilsæt hvedemelet og rør konstant i 2 minutter, indtil det er let gyldent.
2 minmediumdet skal have en nøddeagtig aroma - 5
Tilsæt langsomt mælken under omrøring for at undgå klumper.
5 minmediumsaucen skal blive glat og cremet - 6
Lad saucen koge op, og reducer derefter varmen til lav. Tilsæt cheddar og parmesan og rør, indtil osten er smeltet.
5 minlavosten skal være helt smeltet og saucen cremet - 7
Tilsæt sennep, salt og peber og rør godt.
2 min - 8
Tilsæt de kogte makaroni til saucen og rør godt, så de bliver dækket af saucen.
2 min - 9
Overfør blandingen til et bagefad og drys brødkrummer over toppen.
3 min - 10
1
- 11
Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter, indtil toppen er gylden og sprød.
20 min200toppen skal være sprød og let gylden
Tags
Kommentarer
Den bedste Mac 'n' Cheese jeg nogensinde har smagt!
Perfekt til madpakken med ekstra bacon på toppen.
Mac 'n' Cheese er den ultimative comfort food på en regnvejrsdag.