Majsrelish og krydret oksekød

En lækker kombination af krydret oksekød og sød majsrelish, perfekt til en festmåltid eller som en del af en barbecue.
Ingredienser
- majs(frisk eller fra dåse)200 g
- røde peberfrugter(finthakket)100 g
- løg(finthakket)1 stk
- æblecidereddike(kan erstattes med hvidvinseddike)2 spsk
- sukker(kan justeres efter smag)1 spsk
- oksekød(hakket oksekød)400 g
- spidskommen(kan erstattes med koriander)2 tsk
- cayennepeber(juster efter ønsket styrke)1 tsk
- olivenolie(til stegning)2 spsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Varm olivenolie i en pande over medium varme. Tilsæt løg og sauter i 3-4 minutter, indtil de er bløde og gennemsigtige.
4 minmediumløgene skal være bløde og gyldne - 2
Tilføj de hakkede røde peberfrugter og majs til panden. Sauter i yderligere 5 minutter, indtil peberfrugterne er bløde.
5 minmediumpeberfrugterne skal være bløde og majsen varm - 3
Tilsæt æblecidereddike og sukker til majsblandingen. Rør godt rundt og lad det simre i 2-3 minutter.
3 minmediumblandingen skal være let syrlig og sød - 4
Tag majsrelishen af varmen og lad den køle af, mens du tilbereder oksekødet.
5 minikke relevantrelishen skal være tempereret - 5
Brug den samme pande, tilsæt lidt mere olivenolie, og opvarm den over medium høj varme. Tilsæt hakket oksekød.
1 minmedium højoksekødet skal begynde at brune - 6
Steg oksekødet i ca. 8-10 minutter, indtil det er gennemstegt. Krydr med spidskommen, cayennepeber, salt og peber.
10 minmedium højoksekødet skal være brunet og krydret - 7
Server det krydrede oksekød varmt med majsrelishen ovenpå. ved ikke relevant - retterne skal præsenteres pænt på tallerkenen
Tags
Kommentarer
Majsrelishen gav retten en frisk smag!
Det krydrede oksekød passede perfekt til grillmaden
Denne ret var ideel til en picnic i parken