Mango-kylling med bacon-twist

En lækker ret med kyllingebryst marineret i soja og ingefær, toppet med sød mango og sprødt bacon, perfekt til en hyggelig middag.
Ingredienser
- kyllingebryst(uden skind)500 g
- bacon(skiver)150 g
- mango(moden)1 stk
- tern)i
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
- olivenolie(til stegning)2 spsk
- frisk ingefær(revet)1 tsk
- soja sauce(til marinering)2 spsk
- lime(saft fra)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Mariner kyllingebrysterne i en blanding af soja sauce, ingefær, lime saft, salt og peber i 30 minutter.
30 minkøleskabduften af ingefær og lime bør være tydelig - 2
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
10 min200 grader Celsiusovnen skal være varm - 3
Steg bacon skiverne på en pande over medium varme, indtil de er sprøde. Tag dem af og læg dem på køkkenrulle for at dryppe af.
5 minmedium varmebaconen skal være gylden og sprød - 4
I samme pande, tilsæt olivenolie og steg de marinerede kyllingebryst i 5 minutter på hver side, indtil de er gyldne.
10 minmedium varmekyllingen skal være gyldenbrun på ydersiden - 5
Læg de stegte kyllingebryst i et ildfast fad, og hæld hakket mango over. Dæk med sprødt bacon.
5 miningenmangoen bør være jævnt fordelt - 6
Bag retten i ovnen i 15 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.
15 min200 grader Celsiuskyllingen skal være hvid indeni og saften skal være klar
Tags
Kommentarer
Mango-kylling er en ny smagsoplevelse!
Bacon-twisten gav retten ekstra sprødhed
Perfekt til en sommer picnic i parken