Mini bruschetta med tomatsalsa

Mini bruschetta med tomatsalsa er en lækker og frisk forret, perfekt til sommerfester eller som en let snack. De sprøde brødskiver toppes med en smagfuld tomatsalsa lavet af friske ingredienser.
Ingredienser
- ciabattabrød(kan også være baguette eller andet brød)6 skiver
- friske tomater(hakkede)200 g
- rød peberfrugt(finthakket)1 stk
- løg(finthakket)1 stk
- forårsløg for en mildere smag)være
- hvidløg(finthakket eller presset)1 fed
- olivenolie(koldpresset for bedre smag)2 spsk
- balsamicoeddike(kan udelades eller justeres efter smag)1 tsk
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- peber(kan justeres efter smag)1 tsk
- frisk basilikum(hakket)2 spsk
- være tørret)også
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen skal være varm, og duften af varme skal komme fra ovnen - 2
Læg ciabattaskiverne på en bageplade og pensl dem let med olivenolie.
2 minikke relevantbrødet skal være dækket med et tyndt lag olie - 3
Bag brødet i ovnen i ca. 5-7 minutter, indtil det er let gyldent og sprødt.
7 min200brødet skal være gyldent og sprødt at røre ved - 4
Imens brødet bages, bland tomater, rød peberfrugt, løg, hvidløg, balsamicoeddike, salt, peber og halvdelen af basilikum i en skål.
10 minikke relevantblandingen skal være saftig og velduftende - 5
Tag brødet ud af ovnen og lad det køle af i et minut.
1 minikke relevantbrødet skal være varmt, men ikke brændende - 6
Top hver brødskive med en generøs skefuld tomatsalsa.
2 minikke relevantsalsaen skal dække brødet, og det skal se indbydende ud - 7
Drys den resterende basilikum over bruschettaerne og server straks.
1 minikke relevantbruschettaerne skal se friske og farverige ud
Tags
Kommentarer
Mini bruschetta med tomatsalsa er perfekt til en sommer picnic i parken
Den friske tomatsalsa giver bruschettaen en dejlig syrlig smag
Mini bruschetta med tomatsalsa er en fantastisk appetizer til en italiensk middag