Mini Fiskefilet-snitter

Mini fiskefilet-snitter er en klassisk dansk ret, der kombinerer sprøde fiskefileter med lækkert rugbrød og remoulade. Perfekt som en del af en frokost eller som en appetitvækker.
Ingredienser
- fiskefilet(f.eks. torsk eller rødspætte) (frisk eller optøet)400 g
- hvedemel(kan erstattes med glutenfri mel)100 g
- æg(store)2 stk.
- rasp(brødkrummer eller panko)100 g
- salt(smag til)1 tsk.
- peber(smag til)0.5 tsk.
- citronsaft(friskpresset)1 tsk.
- rugbrødsskiver(kan være groft eller fint)4 stk.
- remoulade(til servering)50 g
- citron(til pynt)1 stk.
Fremgangsmåde
- 1
Skær fisken i mindre stykker
- 2
Drys salt, peber og citronsaft over fisken, og lad den marinere i 10 minutter.
10 min - 3
Forbered paneringen ved at placere hvedemelet, æggene
- 4
Varm en pande op ved middel varme, og tilsæt lidt olie.
5 minmiddel varmeolien skal være varm, men ikke ryge - 5
Dyp fisken først i hvedemelet, derefter i æggene og til sidst i raspen, indtil den er helt dækket.
5 min - 6
Steg fiskefileterne i den varme olie i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
8 minmiddel varmede skal være gyldne og sprøde, og fisken skal være gennemstegt - 7
Tag fish fillet snitterne af panden og lad dem dryppe af på et papirhåndklæde.
2 min - 8
Server fiskefileterne på rugbrødsskiverne med remoulade og pynt med citron.
5 min
Tags
Kommentarer
Disse mini fiskefilet-snitter var perfekte til børnenes madpakker!
Jeg nød disse snitter med en lækker remoulade til frokost
Mini fiskefilet-snitterne passede perfekt til vores picnic i parken