Mini frittata med spinat & champignon

Mini frittataer lavet med æg, frisk spinat og champignon, perfekte til morgenmad eller som en sund snack.
Ingredienser
- æg(friske)4 stk
- frisk spinat(kan være frossen)100 g
- anbefales)frisk
- champignon(skiver)100 g
- revet ost(brug en god smeltende ost som mozzarella eller cheddar)50 g
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- peber(kan justeres efter smag)0.5 tsk
- olivenolie(til stegning)2 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen er varm, og du kan høre den blæse - 2
Varm olivenolie i en pande over medium varme. Tilsæt champignon og steg i 5 minutter, indtil de er bløde.
5 minmediumchampignonene er gyldne og afgiver en dejlig aroma - 3
Tilsæt spinaten og steg i yderligere 2-3 minutter, indtil den er falmet.
3 minmediumspinaten er mørk og reduceret i størrelse - 4
I en skål, pisk æggene sammen med salt og peber. Tilsæt den stegte blanding af spinat og champignon, samt den revne ost.
2 miningenæggeblandingen er ensartet - 5
Fordel blandingen i muffinsforme, fyld dem ca. 3/4 op.
5 miningenfyldet er jævnt fordelt i formene - 6
Bag i ovnen i 15-20 minutter, indtil frittataerne er let gyldne og faste i midten.
20 min180de er hævet og let gyldne på toppen - 7
Lad frittataerne køle af i et par minutter, før du forsigtigt fjerner dem fra formene.
5 miningende kan let trækkes ud af formene
Tags
Kommentarer
Fantastisk morgenmad med champignon!
Spinat giver en dejlig frisk smag til frittataen.
Mini frittata er perfekt til madpakken - nemt og lækkert!