Mini laksesatay med jordnød

Lækre mini laksesatayer med en smagfuld marinade, grillet til perfektion og drysset med hakkede jordnødder. En perfekt forret eller snack til festlige lejligheder.
Ingredienser
- laks(frisk og skinnet fjernet)400 g
- soja sauce(kan være lys eller mørk)2 spsk
- honning(kan erstattes med ahornsirup)1 spsk
- sesamolie(for ekstra smag)1 spsk
- jordnødder(hakkede)100 g
- lime(saften fra lime)1 stk
- frisk ingefær(revet)1 tsk
- chili(finthakket)1 stk
- efter smag)justeres
- satay spyd(kan være træ eller metal)8 stk
- frisk koriander(til pynt)1 bundt
Fremgangsmåde
- 1
Skær laksen i mundrette tern.
5 min - 2
I en skål, bland soja sauce, honning, sesamolie, limesaft, ingefær og chili.
5 min - 3
Tilsæt laksen til marinaden og lad den marinere i minimum 30 minutter i køleskabet.
30 min - 4
Forvarm grillen til medium varme
- 5
Træd laksen på satay spyd.
5 min - 6
Grill spyderne i ca. 4-5 minutter på hver side, indtil laksen er gennemstegt.
10 min - 7
Tag spydrene af grillen og drys hakkede jordnødder over.
2 min - 8
Pynt med frisk koriander og server straks.
3 min
Tags
Kommentarer
Mini laksesatay med jordnød var perfekt til picnic i parken!
Jeg elskede kombinationen af laks og jordnødder!
Mini laksesatay med jordnød var en lækker og nem madpakke!