Mini majspizzaer

Disse mini majspizzaer er perfekte til en hurtig snack eller som en del af en festmenu. De er lette at lave og kan varieres med forskellige toppings.
Ingredienser
- majsmel(kan erstattes med hvedemel for en anden smag)200 g
- bagepulver(sørg for at det er frisk)1 tsk
- salt(juster efter smag)1 tsk
- vand(kan være lunkent for bedre hævning)100 ml
- revet ost(brug mozzarella eller cheddar)150 g
- tomatsauce(kan være krydret eller almindelig)100 g
- skinke eller pepperoni(kan udelades for en vegetarisk version)50 g
- grøntsager(f.eks. peberfrugt eller champignon)50 g
- små tern)i
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 220 grader C.
5 min220 grader Covnen skal være varm, en let duft af varme kan mærkes - 2
Bland majsmel, bagepulver og salt i en skål.
2 minstuetemperaturingredienserne skal være godt blandet uden klumper - 3
Tilsæt vandet lidt ad gangen og ælt dejen, indtil den er glat og elastisk.
5 minstuetemperaturdejen skal være smidig og ikke klæbe til hænderne - 4
Del dejen op i små kugler og tryk hver kugle flad for at danne små pizzaer.
5 minstuetemperaturpizzaerne skal være jævnt flade og ca. 1 cm tykke - 5
Læg pizzaerne på en bageplade med bagepapir og smør tomatsauce på hver.
3 minstuetemperatursaucen skal være jævnt fordelt uden for meget overskud - 6
Drys revet ost, skinke og grøntsager over pizzaerne.
3 minstuetemperaturbelægningen skal være jævnt fordelt og ikke for tyk - 7
Bag pizzaerne i ovnen i 10-12 minutter, indtil osten er smeltet og let gylden.
12 min220 grader Costen skal være boblende og let brunet, kan duft af bagt ost være til stede - 8
Tag pizzaerne ud af ovnen og lad dem køle af i et minut, inden de serveres.
1 minstuetemperaturpizzaerne skal være varme, men ikke brændende at tage på
Tags
Kommentarer
Disse mini majspizzaer var perfekte til børnenes madpakker!
Jeg addede ekstra peberoni på mine mini majspizzaer for ekstra smag.
Mini majspizzaer var en lækker snack til vores picnic i skoven.