spisekunst.dk

Mini omelet-cupcakes

snackbrunchsundhurtig
Mini omelet-cupcakes

Lækre og luftige mini omelet cupcakes, perfekte til brunch eller som en sund snack. Fyldt med ost, skinke og grøntsager, de er lette at lave og smager fantastisk.

Tid30 min
Portioner12
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • æg(frisk og økologisk anbefales)
    6 æg
  • mælk(kan være sødmælk eller letmælk)
    1 dl
  • revet ost(cheddar eller mozzarella)
    100 g
  • salt(kan justeres efter smag)
    1 tsk
  • peber(friskkværnet anbefales)
    0.5 tsk
  • skinke(kan erstattes med grøntsager for vegetarsk version)
    50 g
  • paprika(kan bruges rød eller grøn)
    50 g
  • forårsløg(kan udelades eller erstattes med almindeligt løg)
    30 g

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forvarm ovnen til 180 grader C

  2. 2

    Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber i en skål, indtil blandingen er ensartet.

    3 min
    stue temperatur
    blandingen skal være glat uden klumper
  3. 3

    Tilsæt revet ost, skinke, paprika og forårsløg til æggeblandingen og rør godt.

    2 min
    stue temperatur
    ingredienserne skal være godt fordelt i blandingen
  4. 4

    Placer mini muffin forme på en bageplade og hæld æggeblandingen i formene, fyld dem ca. 2/3 op.

    5 min
    stue temperatur
    fylden skal være jævnt fordelt i formene
  5. 5

    Bag i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil omelet-cupcakes'ne er hævet og let gyldne.

    20 min
    180
    de skal være fast i konsistensen og let gyldne på toppen
  6. 6

    Lad dem køle af i et par minutter, inden du forsigtigt fjerner dem fra formene.

    5 min
    stue temperatur
    de skal være lette at løsne fra formene

Tags

snackbrunchsundhurtig

Kommentarer

Line

Disse mini omelet-cupcakes er perfekte til morgenmad på farten!

★★★★★
Mads

Jeg tilføjede lidt bacon for ekstra smag - det var lækkert!

★★★★
Maria

Disse mini omelet-cupcakes er ideelle til picnics i parken.

★★★★★