Mini omelet-cupcakes

Lækre og luftige mini omelet cupcakes, perfekte til brunch eller som en sund snack. Fyldt med ost, skinke og grøntsager, de er lette at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
- æg(frisk og økologisk anbefales)6 æg
- mælk(kan være sødmælk eller letmælk)1 dl
- revet ost(cheddar eller mozzarella)100 g
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- peber(friskkværnet anbefales)0.5 tsk
- skinke(kan erstattes med grøntsager for vegetarsk version)50 g
- paprika(kan bruges rød eller grøn)50 g
- forårsløg(kan udelades eller erstattes med almindeligt løg)30 g
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader C
- 2
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber i en skål, indtil blandingen er ensartet.
3 minstue temperaturblandingen skal være glat uden klumper - 3
Tilsæt revet ost, skinke, paprika og forårsløg til æggeblandingen og rør godt.
2 minstue temperaturingredienserne skal være godt fordelt i blandingen - 4
Placer mini muffin forme på en bageplade og hæld æggeblandingen i formene, fyld dem ca. 2/3 op.
5 minstue temperaturfylden skal være jævnt fordelt i formene - 5
Bag i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil omelet-cupcakes'ne er hævet og let gyldne.
20 min180de skal være fast i konsistensen og let gyldne på toppen - 6
Lad dem køle af i et par minutter, inden du forsigtigt fjerner dem fra formene.
5 minstue temperaturde skal være lette at løsne fra formene
Tags
Kommentarer
Disse mini omelet-cupcakes er perfekte til morgenmad på farten!
Jeg tilføjede lidt bacon for ekstra smag - det var lækkert!
Disse mini omelet-cupcakes er ideelle til picnics i parken.