Mini Quinoa Cups med tomat

Disse mini quinoa cups er fyldt med smagfulde ingredienser som tomater, ost og krydderier, perfekte som snacks eller til forretter.
Ingredienser
- quinoa(skyllet og drænet)1 kop
- vand(eller grøntsagsbouillon for mere smag)2 kopper
- cherry tomater(halveret)1 kop
- revet ost(f.eks. mozzarella eller cheddar)1 kop
- æg(for at binde ingredienserne)1 stk.
- salt(efter smag)1 tsk.
- peber(efter smag)1 tsk.
- løgt(finthakket)1 stk.
- olivenolie(til stegning)2 spsk.
- tørret oregano(for ekstra smag)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Kog quinoa i vand eller bouillon i en gryde. Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 15 minutter, eller indtil quinoaen er lys og fluffy.
15 minmedium varmequinoaen skal være blød og vandet skal være absorberet - 2
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180 graderovnen er varm - 3
Varm olivenolie i en pande og sautér løg indtil de er bløde, ca. 3-4 minutter.
4 minmedium varmeløgene skal være gennemsigtige og dufte aromatisk - 4
I en stor skål, kombiner den kogte quinoa, sautéed løg, halverede cherry tomater, æg, salt, peber, oregano og halvdelen af den revne ost. Bland godt.
5 min - 5
Fordel blandingen i muffinsforme, og top med den resterende ost.
5 min - 6
Bag i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er gyldne og faste.
25 min180 graderde skal være let gyldne og føles faste under let tryk - 7
Lad mini quinoa cups køle af i 5 minutter, inden du fjerner dem fra formen.
5 min
Tags
Kommentarer
Disse Mini Quinoa Cups med tomat var perfekte til madpakken!
Jeg tilføjede lidt frisk basilikum, og det gav retten en dejlig smag.
Disse Mini Quinoa Cups med tomat var et hit på picnic'en!