Mini Sandwich Buffet
sandwichbuffetdansk madfestmad

En lækker mini sandwich buffet perfekt til enhver fest eller sammenkomst, fyldt med lækre danske pålæg og friske grøntsager.
Tid35 min
Portioner10
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- rugbrød(frisk og skiver)200 gram
- franskbrød(skiver)200 gram
- leverpostej(god kvalitet)150 gram
- skinke(tyndt skåret)100 gram
- ost(fx. cheddar eller gouda)100 gram
- remoulade(til servering)50 gram
- agurk(skiver)100 gram
- tomat(skiver)100 gram
- peberrod(revet)50 gram
- salat(fx. iceberg eller romaine)1 stk
- krydderurter(fx. purløg eller dild)50 gram
Fremgangsmåde
- 1
Forbered alle ingredienserne ved at vaske og skære grøntsagerne i skiver.
15 min - 2
Skær rugbrødet og franskbrødet i passende størrelser til mini sandwiches.
10 min - 3
Læg et lag leverpostej på rugbrødsskiverne og top med agurk eller tomat.
5 min - 4
Læg et lag skinke og ost på franskbrødsskiverne, og tilføj remoulade som dressing.
5 min - 5
Top alle sandwiches med et par blade salat og drys med krydderurter.
5 min - 6
Anret sandwiches på et stortfad og server med ekstra remoulade og peberrod ved siden af.
10 min
Tags
sandwichbuffetdansk madfestmad
Kommentarer
Anne
Mini sandwich buffet var perfekt til picnic i parken
★★★★★
Mads
De små sandwich med kylling og avocado var et hit
★★★★★
Camilla
Jeg savnede lidt flere vegetariske muligheder
★★★★★