spisekunst.dk

Mini Sandwich Buffet

sandwichbuffetdansk madfestmad
Mini Sandwich Buffet

En lækker mini sandwich buffet perfekt til enhver fest eller sammenkomst, fyldt med lækre danske pålæg og friske grøntsager.

Tid35 min
Portioner10
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • rugbrød(frisk og skiver)
    200 gram
  • franskbrød(skiver)
    200 gram
  • leverpostej(god kvalitet)
    150 gram
  • skinke(tyndt skåret)
    100 gram
  • ost(fx. cheddar eller gouda)
    100 gram
  • remoulade(til servering)
    50 gram
  • agurk(skiver)
    100 gram
  • tomat(skiver)
    100 gram
  • peberrod(revet)
    50 gram
  • salat(fx. iceberg eller romaine)
    1 stk
  • krydderurter(fx. purløg eller dild)
    50 gram

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered alle ingredienserne ved at vaske og skære grøntsagerne i skiver.

    15 min
  2. 2

    Skær rugbrødet og franskbrødet i passende størrelser til mini sandwiches.

    10 min
  3. 3

    Læg et lag leverpostej på rugbrødsskiverne og top med agurk eller tomat.

    5 min
  4. 4

    Læg et lag skinke og ost på franskbrødsskiverne, og tilføj remoulade som dressing.

    5 min
  5. 5

    Top alle sandwiches med et par blade salat og drys med krydderurter.

    5 min
  6. 6

    Anret sandwiches på et stortfad og server med ekstra remoulade og peberrod ved siden af.

    10 min

Tags

sandwichbuffetdansk madfestmad

Kommentarer

Anne

Mini sandwich buffet var perfekt til picnic i parken

★★★★★
Mads

De små sandwich med kylling og avocado var et hit

★★★★
Camilla

Jeg savnede lidt flere vegetariske muligheder

★★★★★