Mini tacos med bønner

Mini tacos fyldt med en krydret bønneblanding, toppet med ost, koriander og avocado. En lækker og sund ret, perfekt til en hurtig middag eller som snack.
Ingredienser
- sorte bønner(drænet og skyllet)1 dåse
- olivenolie(til sautering)1 tsk
- løg(finthakket)1 stk
- hvidløg(finthakket)2 stk
- spidskommen(malet)1 tsk
- paprika(kan være sød eller røget)0.5 tsk
- limejuice(friskpresset)1 tsk
- mini tortillas(kan være majs eller hvede)8 stk
- revet ost(cheddar eller mozzarella)100 g
- frisk koriander(hakket til pynt)1 dl
- avocado(skiver til pynt)1 stk
- chili(finthakket)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Varm olivenolie i en pande over medium varme.
2 minmedium varmeolien skal glinse - 2
Tilsæt det finthakkede løg og sautér indtil det er blødt og gennemsigtigt.
5 minmedium varmeløgene skal være let gyldne - 3
Tilsæt hvidløg, spidskommen og paprika. Rør rundt i 1 minut, indtil det dufter.
1 minmedium varmeduften af krydderier bliver intens - 4
Tilsæt de sorte bønner og limejuice, og mos let med en gaffel. Lad det simre i 5 minutter.
5 minmedium varmebønnerne skal være varme og blandingen skal være let cremet - 5
Varm mini tortillas i en tør pande i 30 sekunder på hver side, indtil de er bløde.
1 minmedium varmetortillas skal være varme og let bløde - 6
Fyld hver tortilla med bønneblandingen, drys med revet ost, koriander, avocado og chili.
2 miningenfyldet skal være farverigt og indbydende - 7
Server straks mens de er varme. ved ingen - tacos skal se friske og appetitlige ud
Tags
Kommentarer
Mini tacos med bønner er perfekte til en hurtig frokost
Jeg elsker den sprøde tekstur fra bønnerne i disse mini tacos
Disse mini tacos med bønner var et hit til picnic i parken