Nachos Deluxe

En lækker og fyldig version af nachos, toppet med smeltet ost, krydret oksekød, grøntsager og serveret med sour cream og guacamole.
Ingredienser
- tortilla chips(vælg en god kvalitet for bedre smag)300 g
- revet cheddarost(kan erstattes med mozzarella for mildere smag)200 g
- revet mozzarellaost(giver en god smeltende effekt)100 g
- hakket oksekød(kan også være kalkun eller plantebaseret alternativ)150 g
- taco krydderi(kan justeres efter smag)1 tsk
- rød peberfrugt(finthakket)1 stk
- jalapeños(kan være friske eller syltede)1 stk
- smag)af
- sour cream(kan erstattes med græsk yoghurt)100 g
- guacamole(kan købes færdiglavet eller laves frisk)1 dl
- frisk koriander(kan udelades hvis ikke ønskes)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200 grader Celsiusovnen skal være varm - 2
Steg det hakkede oksekød i en pande over medium varme, indtil det er brunet. Tilsæt taco krydderi og rør godt rundt.
8 minmedium varmekødet skal være brunet og krydderierne skal dufte - 3
Sprede tortilla chips på en bageplade og fordel det stegte oksekød over chipsene.
2 miningenchipsene skal være jævnt dækket - 4
Drys den revne cheddar- og mozzarellaost over chips og kød.
2 miningenosten skal dække alt - 5
Tilsæt finthakket rød peberfrugt og jalapeños ovenpå.
2 miningenfarverne skal være jævnt fordelt - 6
Bag nachos i ovnen i 10-12 minutter, indtil osten er smeltet og boblende.
12 min200 grader Celsiusosten skal være gylden og boblende - 7
Tag nachos ud af ovnen og lad dem køle i et minut. Servér med sour cream og guacamole på siden.
2 miningennachos skal være let afkølede, men stadig varme
Tags
Kommentarer
Nachos Deluxe er fantastisk til fredagsfilmene!
Jeg elsker når der er ekstra guacamole på mine nachos!
Perfekt til fodboldaftenen med vennerne!