Nem pastaret i cremet svampesauce

En lækker og hurtig pastaret i en cremet svampesauce, perfekt til en travl hverdag. Retten er fyldt med smag og nem at lave.
Ingredienser
- pasta(f.eks. penne eller spaghetti)200 g
- friske champignon(skiver)250 g
- løg(finthakket)1 stk
- hvidløg(finthakket)2 fed
- fløde(madlavningsfløde)200 ml
- parmesan(revet)50 g
- olivenolie(til stegning)2 spsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
- frisk persille(hakket)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Kog pastaen i en stor gryde med rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger, indtil den er al dente.
10 min100Pastaen skal være blød, men stadig have lidt bid. - 2
Imens pastaen koger, opvarm olivenolie i en stor pande over medium varme. Tilsæt løg og hvidløg og sautér, indtil de er bløde og let gennemsigtige.
3 minmediumLøgene skal være bløde og duften af hvidløg skal fremhæves. - 3
Tilsæt de skiver champignon til panden og steg dem i ca. 5-7 minutter, indtil de er gyldne og har afgivet væske.
7 minmediumChampignonene skal være gyldne og bløde. - 4
Hæld fløden i panden og lad det simre i 3-5 minutter, indtil saucen tykner lidt. Tilsæt salt og peber.
5 minmediumSaucen skal være cremet og let boblende. - 5
Dræn pastaen og tilsæt den til svampesaucen. Rør godt rundt, så pastaen bliver dækket af saucen. Tilsæt parmesan og rør igen.
2 minlavPastaen skal være jævnt dækket af saucen. - 6
Server straks, pyntet med hakket persille.
serveringstemperaturRetten skal serveres varm med frisk persille på toppen.
Tags
Kommentarer
Den perfekte ret til en hyggelig aften derhjemme
De friske svampe gav retten en skøn smag
Nem og lækker ret til en travl hverdag