spisekunst.dk

One pot kylling i karry

kyllingkarryone potnemhurtig
One pot kylling i karry

En lækker og nem one pot kylling i karry opskrift, perfekt til en travl hverdag. Retten er fyldt med smagfulde ingredienser og kræver minimal oprydning.

Tid60 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • kyllingefileter(skåret i tern)
    600 g
  • olie(til stegning)
    2 spsk
  • løg(hakket)
    1 stk
  • fed hvidløg(finthakket)
    2 stk
  • karrypulver(eller efter smag)
    1 spsk
  • kokosmælk(kan være let eller fuldfed)
    400 ml
  • bønner(frosne eller friske)
    200 g
  • rød peberfrugt(skåret i strimler)
    1 stk
  • gulerødder(skåret i skiver)
    2 stk
  • salt(eller efter smag)
    1 tsk
  • peber(eller efter smag)
    1 tsk
  • lime(saften fra)
    1 stk
  • frisk koriander(hakket til pynt)
    2 spsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Opvarm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt hakket løg og steg indtil det er blødt og gennemsigtigt.

    5 min
    medium varme
    løgene skal være bløde og let gyldne
  2. 2

    Tilsæt hvidløg og karrypulver, og steg i yderligere et minut indtil duftene frigives.

    1 min
    medium varme
    duften af hvidløg og karry skal være intens
  3. 3

    Tilsæt kyllingeternene og steg dem i gryden indtil de er let brunede på alle sider.

    5 min
    medium varme
    kyllingen skal være brunet på ydersiden
  4. 4

    Hæld kokosmælken i gryden og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre.

    10 min
    lav varme
    det skal simre let uden bobler
  5. 5

    Tilsæt bønner, rød peberfrugt og gulerødder. Rør godt og lad det simre i yderligere 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

    15 min
    lav varme
    grøntsagerne skal være møre, men stadig have lidt bid
  6. 6

    Smag til med salt, peber og limesaft. Rør godt.

    2 min
    ingen
    smagen skal være balanceret og frisk
  7. 7

    Server retten varm, pyntet med hakket koriander. ved ingen - retter skal være varm og pyntet smukt

Tags

kyllingkarryone potnemhurtig

Kommentarer

Lone

Kyllingen var saftig og lækker.

★★★★★
Mads

Jeg tilføjede lidt ekstra chili for at give retten ekstra bid.

★★★★
Line

Det var en perfekt ret at tage med på picnic.

★★★★★