One pot kylling i karry

En lækker og nem one pot kylling i karry opskrift, perfekt til en travl hverdag. Retten er fyldt med smagfulde ingredienser og kræver minimal oprydning.
Ingredienser
- kyllingefileter(skåret i tern)600 g
- olie(til stegning)2 spsk
- løg(hakket)1 stk
- fed hvidløg(finthakket)2 stk
- karrypulver(eller efter smag)1 spsk
- kokosmælk(kan være let eller fuldfed)400 ml
- bønner(frosne eller friske)200 g
- rød peberfrugt(skåret i strimler)1 stk
- gulerødder(skåret i skiver)2 stk
- salt(eller efter smag)1 tsk
- peber(eller efter smag)1 tsk
- lime(saften fra)1 stk
- frisk koriander(hakket til pynt)2 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Opvarm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt hakket løg og steg indtil det er blødt og gennemsigtigt.
5 minmedium varmeløgene skal være bløde og let gyldne - 2
Tilsæt hvidløg og karrypulver, og steg i yderligere et minut indtil duftene frigives.
1 minmedium varmeduften af hvidløg og karry skal være intens - 3
Tilsæt kyllingeternene og steg dem i gryden indtil de er let brunede på alle sider.
5 minmedium varmekyllingen skal være brunet på ydersiden - 4
Hæld kokosmælken i gryden og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre.
10 minlav varmedet skal simre let uden bobler - 5
Tilsæt bønner, rød peberfrugt og gulerødder. Rør godt og lad det simre i yderligere 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
15 minlav varmegrøntsagerne skal være møre, men stadig have lidt bid - 6
Smag til med salt, peber og limesaft. Rør godt.
2 miningensmagen skal være balanceret og frisk - 7
Server retten varm, pyntet med hakket koriander. ved ingen - retter skal være varm og pyntet smukt
Tags
Kommentarer
Kyllingen var saftig og lækker.
Jeg tilføjede lidt ekstra chili for at give retten ekstra bid.
Det var en perfekt ret at tage med på picnic.