One Pot Pasta med chorizo

En lækker og hurtig ret med pasta og chorizo, alt tilberedt i én gryde. Perfekt til travle hverdage.
Ingredienser
- pasta(f.eks. spaghetti eller penne)250 g
- chorizo(skåret i skiver)150 g
- løg(finthakket)1 stk
- hvidløg(finthakket)2 fed
- hakkede tomater(på dåse)400 g
- grøntsagsbouillon(eller kyllingebouillon)600 ml
- olivenolie(til stegning)1 tsk
- paprika(røget for ekstra smag)1 tsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
- frisk basilikum(til pynt og smag)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Varm olivenolien op i en stor gryde over medium varme.
2 minmediumolie skal være varm, men ikke rygende - 2
Tilsæt det hakkede løg og steg det indtil det er blødt og gennemsigtigt.
5 minmediumløgene skal være bløde og let gyldne - 3
Tilsæt hvidløg og chorizo og steg i yderligere 2-3 minutter, indtil chorizoen er let sprød.
3 minmediumhvidløget skal dufte, og chorizoen skal have en let sprød overflade - 4
Tilsæt paprika, hakkede tomater og grøntsagsbouillon, og bring det hele i kog.
5 minhøjblandingen skal boble let - 5
Tilsæt pastaen og rør godt rundt, så pastaen bliver dækket af saucen.
1 minhøjpastaen skal være helt dækket af væsken - 6
Skru ned for varmen og lad det simre i 10-12 minutter, eller indtil pastaen er al dente.
12 minlavpastaen skal være blød, men stadig have bid - 7
Smag til med salt og peber, og tilsæt frisk basilikum før servering.
2 miningenretterne skal smage balanceret og friskt
Tags
Kommentarer
Den chorizo gav en fantastisk smag til retten!
One Pot Pasta er perfekt til en travl hverdag!
Jeg tilsatte ekstra grøntsager for en sundere variant.