Ovnbagt peberfrugt med hvidløgstil

Lækre ovnbagte peberfrugter fyldt med en aromatisk hvidløgsmix og toppet med fetaost, perfekt som forret eller tilbehør.
Ingredienser
- store peberfrugter(gerne røde eller gule for sødme)4 stk
- hvidløg(frisk og hakket)4 fed
- olivenolie(koldpresset for bedste smag)2 spsk
- salt(havsalt anbefales)1 tsk
- peber(nykværnet for ekstra aroma)1 tsk
- fetaost(smuldret)1 dl
- frisk persille(hakket)2 spsk
- med basilikum)erstattes
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen er varm, og du kan mærke varmen fra døren - 2
Skær toppen af peberfrugterne og fjern frøene.
10 minN/Apeberfrugterne skal være intakte og let åbne - 3
I en skål, bland hakket hvidløg, olivenolie, salt og peber.
5 minN/Aduften af hvidløg og olie blander sig - 4
Fyld hver peberfrugt med hvidløgsmassen og top med smuldret fetaost.
10 minN/Afyldet skal være jævnt fordelt og peberfrugterne fyldte - 5
Placer de fyldte peberfrugter i et ovnfast fad og dæk med folie.
5 minN/Apeberfrugterne skal stå stabilt i fadet - 6
Bag peberfrugterne i ovnen i 25 minutter, fjern folien og bag i yderligere 10 minutter.
35 min200peberfrugterne skal være møre og let gyldne på toppen - 7
Tag peberfrugterne ud af ovnen, drys med hakket persille og lad dem køle af i et par minutter før servering.
5 minN/Aduften af persille blandes med de bagte peberfrugter
Tags
Kommentarer
Den hvide løgtsmag kom virkelig til sin ret i retten
Peberfrugten var så saftig og lækker efter at være blevet ovnbagt
Perfekt til madpakken med en skive rugbrød til