Phở suppe

Phở suppe er en traditionel vietnamesisk ret, der er kendt for sin aromatiske bouillon og fyldige nudler, serveret med friske urter og chili.
Ingredienser
- oksebryst(kan også bruge oksehaler for mere smag)500 g
- løg(skåret i halve)1 stk
- ingefær(ca. 5 cm)1 stk
- skiver)i
- stjerneanis2 stk
- kanelstænger(ca. 5 cm)1 stk
- korianderfrø(let ristet)5 stk
- vand(til fonden)1 l
- risnudler(kan være bredde eller smalle)200 g
- lime(skåret i både)1 stk
- bønnespirer100 g
- frisk basilikum(til servering)100 g
- chili(frisk)1 stk
- skiver)i
- fisksauce3 spsk
- sukker(kan være palm sukker for ekstra smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Bring vandet i en stor gryde til kogepunktet.
10 minhøj varmevand skal koge kraftigt - 2
Tilsæt oksebryst, løg, ingefær, stjerneanis, kanel, korianderfrø og lad det simre.
90 minlav varmeskum vil danne sig på overfladen; fjern det - 3
Lad suppen simre i 1,5 time indtil kødet er mørt.
90 minlav varmeduftende aromaer fra krydderierne vil sprede sig - 4
Tag kødet ud, lad det køle af, og skær det i tynde skiver.
10 min - 5
Si suppen for at fjerne stykker af krydderier og løg.
5 min - 6
Tilsæt fisksauce og sukker til suppen, juster smagen.
5 min - 7
Kog risnudlerne i henhold til pakkens anvisninger.
5 minkogende vandnudlerne skal være bløde, men ikke overkogte - 8
Anret nudler, skiver af oksebryst og hæld den varme suppe over.
5 minvarmsuppen skal være rygende varm - 9
Server med lime, bønnespirer, basilikum og chili til pynt.
2 min
Tags
Kommentarer
Jeg elsker frisk koriander i min Phở suppe!
Den var perfekt til en hyggelig aften derhjemme
Phở suppe er det bedste at tage med på arbejde!