Pizzasnegle til madpakken

Lækre og nemme pizzasnegle, perfekte til madpakken. De kan varieres med forskellige fyld og er nemme at tage med.
Ingredienser
- gær(fresk gær)25 g
- lunkent vand(ca. 37 grader)300 ml
- hvedemel(sigtet hvedemel)500 g
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- sukker(for at aktivere gæren)1 spsk
- olivenolie(kan erstattes med anden olie)2 spsk
- tomatsauce(kan være hjemmelavet eller fra glas)200 g
- revet ost(mozzarella eller cheddar)150 g
- skinke eller pepperoni(kan udelades eller erstattes med grøntsager)100 g
- oregano(kan erstattes med andre krydderier efter smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Opløs gæren i lunkent vand sammen med sukkeret.
5 min - 2
Tilsæt hvedemelet, salt og olivenolie. Ælt dejen godt sammen.
10 min - 3
Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time eller indtil den er dobbelt så stor.
60 min - 4
Forvarm ovnen til 200 grader
- 5
Rul dejen ud til et rektangel på ca. 30x40 cm.
5 min - 6
Fordel tomatsauce, skinke/pepperoni, oregano og revet ost over dejen.
5 min - 7
Rul dejen stramt sammen fra den lange side.
5 min - 8
Skær rullen i skiver på ca. 2-3 cm og læg dem på en bageplade med bagepapir.
5 min - 9
Bag pizzasneglene i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gyldne.
20 min200De skal være let gyldne og duften skal være aromatisk. - 10
1
- 11
Lad dem afkøle lidt, inden de pakkes i madpakken.
10 min
Tags
Kommentarer
Ungerne elskede dem!
Pizzasneglene var perfekte til madpakken med skinke og ost.
De var lækre med ekstra fyld af peberfrugt og champignon.
Mine børn elskede dem til skovturen med salami og mozzarella.