Randers Margretheskalk Vegatarfars
vegetarisksundnemhurtig

En lækker og sund vegetarisk farsret, perfekt til både hverdagsmad og festlige lejligheder.
Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- vegetarisk fars(kan være lavet af sojabønner eller linser)200 gram
- løg(finthakket)1 stk.
- hvidløg(knust)2 fed
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk.
- peber(kan justeres efter smag)0.5 tsk.
- paprika(kan være sød eller stærk)1 tsk.
- timian(tørret)1 tsk.
- grøntsagsbouillon(kan være hjemmelavet eller fra terning)1 dl
- revne gulerødder(friske eller fra glas)100 gram
- ærter(friske eller frosne)50 gram
- olie(til stegning)2 spsk.
Fremgangsmåde
- 1
Varm olien op i en pande over medium varme.
2 minmediumolien er varm og begynder at glinse - 2
Tilsæt det finthakkede løg og sauter i ca. 5 minutter, indtil det er blødt og gennemsigtigt.
5 minmediumløget er klart og dufter sødt - 3
Tilsæt hvidløg og sauter i yderligere 1 minut.
1 minmediumhvidløgsduften begynder at sprede sig - 4
Tilsæt vegetarisk fars og steg i 5-7 minutter, indtil den er let gylden.
7 minmediumfarsen er let gylden og begynder at stege - 5
Tilsæt salt, peber, paprika og timian, og rør godt rundt.
1 minmediumkrydderierne er jævnt fordelt - 6
Hæld grøntsagsbouillon i panden og bring det i kog.
3 minhøjbouillonen bobler let - 7
Tilsæt revne gulerødder og ærter, og lad det simre i 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
15 minlavgrøntsagerne er bløde, og retten dufter aromatisk
Tags
vegetarisksundnemhurtig
Kommentarer
Mette
Jeg elsker kombinationen af vegatarfars og kartofler!
★★★★★
Lars
Perfekt til en hyggelig aften med venner - og en god flaske rødvin
★★★★★
Hanne
Den perfekte ret til en picnic i parken - frisk og lækker
★★★★★