spisekunst.dk

Skyrdip med friske urter

dipsundhurtigappetizer
Skyrdip med friske urter

En lækker og sund skyrdip med friske urter, perfekt som snack eller tilbehør. Ideel til grøntsager eller brød.

Tid35 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • skyr(vælg en naturel skyr for en mild smag)
    250 g
  • græsk yoghurt(kan erstattes med mere skyr for mindre fedt)
    1 dl
  • citron(friskpresset citronsaft for bedste smag)
    1 stk
  • hvidløgspulver(kan erstattes med friskhakket hvidløg)
    1 tsk
  • frisk dild(hakket)
    2 spsk
  • med persille eller purløg)
    erstattes
  • frisk persille(hakket)
    2 spsk
  • efter smag)
    varieres
  • salt(juster efter smag)
    1 tsk
  • peber(friskkværnet for bedre smag)
    0.5 tsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    I en skål, kombiner skyr og græsk yoghurt. Rør godt rundt, indtil det er glat og ensartet.

    2 min
  2. 2

    Tilsæt citronsaft, hvidløgspulver, hakket dild og persille. Rør ingredienserne godt sammen.

    3 min
  3. 3

    Smag til med salt og peber. Juster smagen efter behov.

    1 min
  4. 4

    Dæk skålen til og lad dippen hvile i køleskabet i minimum 30 minutter, så smagene kan udvikle sig.

    30 min
    køleskab
    dippen skal være kold og smagene velafbalancerede

Tags

dipsundhurtigappetizer

Kommentarer

Mette

Skyrdip med friske urter er perfekt til grillfesten i haven.

★★★★★
Jakob

Den friske smag af dild giver dippen et lækkert twist.

★★★★
Louise

Skyrdip med friske urter er ideel til en picnic i parken.

★★★★