Smørrebrøds-smagsbidder

Smørrebrøds-smagsbidder er små, lækre snacks lavet med rugbrød, sild, hårdkogte æg og friske grøntsager. Perfekte til frokost eller som en del af en dansk buffét.
Ingredienser
- rugbrød(friskbagt)200 g
- smør(vælg en god kvalitet)150 g
- sild(marineret eller kryddersild)250 g
- æg(hårdkogte)3 stk.
- cremefraiche(kan erstattes med græsk yoghurt)100 g
- sennep(grovkornet for ekstra smag)1 tsk.
- cucumber(skåret i tynde skiver)1 stk.
- rødløg(finthakket)50 g
- dild(frisk)1 stk.
Fremgangsmåde
- 1
Start med at skære rugbrødet i passende små skiver, cirka 2x2 cm.
5 min - 2
Sæt en gryde med vand over og bring det i kog. Læg æggene forsigtigt i gryden, og kog dem i 10 minutter.
10 minkogende vandæggenes skal være hårdkogte, og de vil være faste - 3
Når æggene er færdige, tages de op og lægges i koldt vand for at stoppe kogningen. Pil dem, når de er afkølede.
5 min - 4
I en skål, kombiner cremefraiche og sennep. Rør godt sammen indtil det er ensartet.
3 min - 5
Tag rugbrødsskiverne og smør et generøst lag smør på hver skive.
5 min - 6
Læg et stykke sild på hver smørrebrød, og top med skiver af hårdkogt æg.
5 min - 7
Tilføj skiver af agurk og drys med finthakket rødløg og dild som pynt.
5 min
Tags
Kommentarer
De sprøde ristede løg gav en fantastisk smag!
Disse smagsbidder var perfekte til en frokost i det grønne
Jeg savnede lidt mere fyld på mine smørrebrød