Smørrebrødskage med rejer

En lækker og festlig smørrebrødskage med rejer, perfekt til frokost eller som en del af en buffet.
Ingredienser
- kokosmel(kan erstattes med mandelmel for en nøddefri version)200 g
- smør(skal være blødt)150 g
- flormelis(kan justeres efter smag)100 g
- æg(store)3 stk
- vaniljesukker(kan udelades hvis ønskes)1 tsk
- rejer(skaldyr)200 g
- kogte og pillede)være
- creme fraiche(eller græsk yoghurt for en lettere version)100 g
- citron(til saft og pynt)1 stk
- dild(frisk dild)50 g
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen er varm, hvis du kan mærke varmen fra døren - 2
I en skål, pisk smør og flormelis sammen indtil det er lyst og luftigt.
5 min - 3
Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk godt imellem hvert æg.
5 min - 4
Tilsæt kokosmel og vaniljesukker og bland godt.
2 min - 5
Hæld dejen i en smurt kageform og bag i ovnen i ca. 25 minutter.
25 min180kagen er gyldenbrun og en tandstik kommer ren ud - 6
Lad kagen køle af på en bagerist.
10 min - 7
I en skål, bland rejer, creme fraiche, hakket dild, citronsaft, salt og peber.
5 min - 8
Når kagen er afkølet, top den med rejesalaten.
2 min - 9
Pynt med citronskiver og frisk dild.
5 min
Tags
Kommentarer
Den smørrebrødskage med rejer var perfekt til brunchen med veninderne!
Fantastisk kombination af rejer og mayonnaise på smørrebrødskagen
Smørrebrødskagen med rejer var en lækker og nem løsning til frokosten på jobbet