spisemad Cookies

Disse lækre spisemad cookies er sprøde udenpå og bløde indeni, fyldt med chokoladechips. Perfekte til en eftermiddagssnack eller dessert.
Ingredienser
- smør(stuetemperatur)250 g
- sukker(kan være rørsukker for mere smag)200 g
- brunt sukker(giver ekstra fugtighed)100 g
- æg(friske)2 stk.
- vaniljesukker(kan erstattes af vaniljeekstrakt)1 tsk.
- Hvedemel300 g
- natron1 tsk.
- salt(kan justeres efter smag)0.5 tsk.
- chokoladechips(mørk eller mælkechokolade)200 g
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader C.
5 min180ovnen skal være varm, og du skal kunne mærke varmen - 2
Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen i en skål, indtil det er lyst og luftigt.
3 min - 3
Tilsæt æggene, et ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg. Tilsæt vaniljesukker og bland godt.
2 min - 4
I en anden skål, sikt hvedemelet, natron og salt sammen.
2 min - 5
Tilsæt melblandingen til smørblandingen lidt ad gangen og rør forsigtigt, indtil det er just blandet.
3 min - 6
Fold chokoladechipsene ind i dejen.
2 min - 7
Læg skeer af dej på en bageplade beklædt med bagepapir, med plads imellem.
5 min - 8
Bag cookies i ovnen i 10-12 minutter, indtil de er let gyldne rundt om kanterne.
12 min180kanterne skal være gyldne, mens midten stadig ser lidt blød ud - 9
Lad dem køle af på en bagerist i et par minutter, før du overfører dem til en tallerken.
5 min
Tags
Kommentarer
Cookies med chokoladestykker er altid en vinder!
Disse cookies er perfekte til en hyggelig film aften.
Cookies med havregryn er et godt alternativ til en sund snack.