spisemad mumse CHOKOLADEKAGE

En lækker og saftig chokoladefondant, der er perfekt til enhver lejlighed. Denne opskrift giver en rig kage fyldt med smag og en blød konsistens.
Ingredienser
- mørk chokolade(mindst 70% kakao)200 g
- smør(stuetemperatur)150 g
- sukker(kan reduceres efter smag)250 g
- æg(store)5 stk
- hvedemel(sigtet)150 g
- bagepulver1 tsk
- salt0.5 tsk
- valnødder(groft hakket)100 g
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen skal være varm, og duften af smør skal komme fra køkkenet - 2
Smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad, indtil det er glat.
10 minvandet skal simrechokoladen skal være helt smeltet og have en glat konsistens - 3
Pisk sukker og æg sammen i en stor skål, indtil det er luftigt og lyst.
5 min - 4
Tilsæt den smeltede chokoladeblanding til ægge- og sukkerblandingen, og rør godt.
2 min - 5
Sigt hvedemelet, bagepulveret og saltet i blandingen, og fold det forsigtigt ind.
3 min - 6
Tilsæt hakkede valnødder, hvis du bruger dem, og bland godt.
2 min - 7
Hæld dejen i en smurt bageform
- 8
Lad kagen køle af i formen i 10 minutter, inden den tages ud og køles helt af på en bagerist.
10 min
Tags
Kommentarer
Denne chokoladekage er perfekt til en hyggelig aften med veninderne!
Jeg elsker den saftige konsistens og den intense smag af chokolade.
Chokoladekagen var et hit til børnenes fødselsdag - alle kunne lide den!