Squashchips med kokoscreme

En lækker og sund snack bestående af sprøde squashchips serveret med en lækker kokoscreme. Perfekt som en let forret eller som en sund snack.
Ingredienser
- squash(vælg friske og faste squash)2 stk
- olivenolie(koldpresset for bedste smag)2 spsk
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- paprika(kan erstattes med chili for ekstra varme)1 tsk
- kokosmælk(vælg fuldfed for cremet konsistens)1 dåse
- honning(kan udelades for vegansk version)1 tsk
- vaniljesukker(kan erstattes med ægte vanilje for bedre smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200Ovnen skal være varm, og du kan mærke varmen når du åbner den. - 2
Skær squashen i meget tynde skiver ved hjælp af en mandolin eller en skarp kniv.
10 minikke relevantSkiverne skal være ensartede og gennemsigtige. - 3
Læg squashskiverne i en skål og tilsæt olivenolie, salt og paprika. Bland godt, så alle skiver bliver dækket.
5 minikke relevantSkiverne skal se glinsende ud af olien. - 4
Fordel squashskiverne jævnt på en bageplade dækket med bagepapir. Sørg for, at de ikke overlapper.
5 minikke relevantSkiverne skal ligge flade og adskilt. - 5
Bag squashchipsene i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil de er sprøde. Vend dem halvvejs igennem bagetiden.
20 min200De skal være let gyldne og sprøde, og duft af bagte grøntsager skal komme fra ovnen. - 6
Mens chipsene bager, kom kokosmælk, honning og vaniljesukker i en skål og pisk det sammen indtil det er cremet.
5 minikke relevantBlandingen skal være glat og cremet uden klumper. - 7
Tag chipsene ud af ovnen og lad dem køle af i et par minutter, inden de serveres med kokoscremen.
5 minikke relevantChipsene skal være sprøde, og duften skal være frisk.
Tags
Kommentarer
Squashchipsene var sprøde og lækre!
Kokoscremen gav en skøn sødme til retten.
Perfekt til en picnic i parken!