Syltet rygeost-fudge
fudgedessertrygeostnødder

En lækker og unik fudgespecialitet lavet med rygeost, perfekt som en sød snack eller dessert.
Tid200 min
Portioner12
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- rygeost(vælg en god kvalitet rygeost)200 g
- sødmælk(kan erstattes med plantebaseret mælk)150 g
- flormelis(kan justeres efter smag)100 g
- vaniljesukker(for ekstra smag)5 g
- valnødder(groft hakkede)100 g
- kanel(kan undlades)1 tsk
- salt(for at fremhæve smagen)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered en bageform ved at beklæde bunden med bagepapir.
5 min - 2
I en skål, kom rygeost, sødmælk, flormelis, vaniljesukker, kanel og salt. Rør ingredienserne sammen indtil de er godt blandet.
5 min - 3
Tilsæt de hakkede valnødder til blandingen og rør godt.
2 min - 4
Hæld blandingen i den forberedte bageform og jævn overfladen med en spatel.
2 min - 5
Lad fudge'en køle af i køleskabet i minimum 3 timer, eller indtil den er fast.
180 min - 6
Skær fudge'en i små firkanter og server.
5 min
Tags
fudgedessertrygeostnødder
Kommentarer
Lone
Den søde smag af fudge passer perfekt til den salte rygeost
★★★★★
Mette
Det var en sjov og anderledes oplevelse at prøve rygeost i en dessert
★★★★★
Jan
Den syltede rygeost-fudge var en fornem gourmetoplevelse
★★★★★