Tapas-spyd

Disse tapas-spyd med kylling, chorizo og friske grøntsager er perfekte til en fest eller som en let middag. De er enkle at forberede og smagfulde.
Ingredienser
- kyllingebryst(skåret i tern)200 g
- chorizopølse(skåret i skiver)100 g
- rød peberfrugt(skåret i tern)1 stk
- zucchini(skåret i skiver)1 stk
- cherry tomater(hele)100 g
- olivenolie(til marinering)2 spsk
- paprika(kan være røget for ekstra smag)1 tsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
- spyd(træ- eller metalspyd)8 stk
Fremgangsmåde
- 1
Kombiner olivenolie, paprika, salt og peber i en skål. Tilsæt kyllingeternene og lad dem marinere i 30 minutter.
30 minromtemperaturKyllingen bør have en jævn belægning af marinaden. - 2
Forvarm grillen eller en grillpande til medium-høj varme.
10 minca. 200 grader CelsiusNår grillen er klar, skal den være meget varm, og du kan høre en sizzle, når du lægger maden på. - 3
Træk de marinerede kyllingetern, chorizoskiver, peberfrugttern, zucchiniskiver og cherry tomater på spyd, skiftende mellem ingredienserne.
10 minromtemperaturSpydet skal være fyldt uden at overfylde det. - 4
Placer spyd på grillen og grill i ca. 10-12 minutter, vend dem jævnligt for at sikre ensartet tilberedning.
12 minca. 200 grader CelsiusKyllingen skal være gennemstegt og have en gyldenbrun farve, og grøntsagerne skal være let forkullede. - 5
Tag spydene af grillen og lad dem hvile i et par minutter før servering.
5 minromtemperaturSpydene skal være varme, men ikke dampende.
Tags
Kommentarer
Disse tapas-spyd med chorizo og ost var helt fantastiske!
Tapas-spydene med fetaost og oliven var perfekte til picnic i parken.
Jeg lavede tapas-spyd med serranoskinke og cherrytomater til en hyggelig aften med veninderne.