Thaikrydret rispapirsrulle

Lækre thailandsk krydret rispapirsruller fyldt med rejer og friske grøntsager, serveret med en spicy dippingsauce.
Ingredienser
- rispapir(frisk eller tørret)100 g
- kokosmælk(fuldfed for cremede ruller)200 g
- rejer(friske eller optøede)150 g
- gulerødder(fint snittede)50 g
- agurk(fint snittede)50 g
- salatblade(friske)50 g
- lime(saften fra)1 stk
- fiskesauce(juster efter smag)1 tsk
- sriracha(eller anden chilipasta)1 tsk
- frisk koriander(hakket)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered fyldet ved at blande rejer, gulerødder, agurk, salatblade, koriander, limejuice, fiskesauce og sriracha i en skål.
10 minikke relevantfyldet skal være friskt og duftende - 2
Føj vand i en skål og dyp rispapiret i varmt vand i ca. 20 sekunder, indtil det er blødt.
2 minvarmt vandpapiret skal være blødt og bøjeligt - 3
Læg det bløde rispapir på et rent skærebræt. Placer en skefuld af fyldet i midten af papiret.
2 minikke relevantpapiret skal være fladt og klart til fyldning - 4
Fold siderne ind over fyldet, og rul det forsigtigt sammen fra bunden op, så det bliver til en rulle.
2 minikke relevantrullen skal være stram, men ikke så stram at papiret revner - 5
Gentag processen med resten af ingredienserne. Anret rullerne på en tallerken.
10 minikke relevantrullerne skal være ensartede og pæne - 6
Server rullerne med resterende fiskesauce og en limebåd. ved ikke relevant - servering skal være indbydende
Tags
Kommentarer
Thaikrydret rispapirsrulle er perfekt til en let frokost med rejer og avocado
Jeg elskede kombinationen af koriander og lime i rispapirsrullen
Mine børn elskede at have thaikrydret rispapirsrulle med i madpakken